Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Криму заявили, що Ле Пен зібралась на окупований півострів

Середа, 19 грудня 2018, 12:44

Співголова Ялтинського міжнародного економічного форуму у тимчасово окупованому Криму Андрій Назаров заявив, що лідерка французької ультраправої партії "Національне об'єднання" Марін Ле Пен наступної весни планує взяти участь у форумі.

Про це повідомило російське агентство "РИА Новости".

"Зробили запрошення від імені організаційного комітету та отримали підтвердження про те, що Марін Ле Пен планує брати участь 19 квітня в пленарному засіданні форуму. Також Луї Аліо, віце-президент "Національного об'єднання", обов'язково братиме участь", - сказав журналістам Назаров після зустрічі з Ле Пен і Аліо.

Ялтинський форум у 2019 пройде з 17 по 20 квітня. За інформацією організаторів, у форумі візьмуть участь три тисячі учасників з більш ніж 100 країн світу. Делегаціям з Франції і Сирії планують присвоїти статус "почесних".

У минулому Марін Ле Пен заявляла, що анексія українського Криму Росією "не була незаконною", оскільки на референдумі "люди проголосували за те, щоб приєднатися до Росії".

СБУ направила в МЗС лист для узгодження можливості заборони в'їзду Ле Пен, проте потім передумала оголошувати її персоною нон грата.

Європейська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування