Вибух у Львові: Двоє постраждалих у реанімації, ярмарок прикрили

Субота, 22 грудня 2018, 15:09
Вибух у Львові: Двоє постраждалих у реанімації, ярмарок прикрили
гу дснс у львівській обл.

Внаслідок вибуху газового балона на різдвяному ярмарку у центрі Львова госпіталізовано чотирьох осіб, двоє з них перебувають у реанімації, двоє - в опіковому відділенні.

Про це 22 грудня повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Постраждалих госпіталізовано до КНП "8-а міська клінічна лікарня м. Львова". 

Як повідомив начальник міського управління охорони здоров’я Володимир Зуб, у всіх з постраждалих - опіки обличчя, шиї, верхньої частини тулуба і верхніх кінцівок.

"Площа і глибина опіків зараз уточнюються. Медикаментами ми забезпечені", - зазначив він. 

Як заявив мер Львова Андрій Садовий, містом ухвалено рішення про закриття роботи ярмарку до результатів розслідування і рішення міської комісії ТЕБ і НС, засідання яких відбудеться 22 грудня. 

Також Садовий "наголосив, що є категорична заборона використовувати в різдвяних хатинках будь-які балони". 

У поліції області заявили, що за фактом інциденту на ярмарку відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.270 КК (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки). 

"Поліцейські встановлюють причину загорання, проводиться досудове розслідування. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі", - повідомили у поліції. 

Нагадаємо, 

  • 22 грудня у Львові на різдвяному ярмарку біля Оперного театру стався вибух і пожежа, ймовірно -  через вибухи балонів з газом. Попередньо, внаслідок вибуху постраждали 4 людей. 
  • Згодом стало відомо, що у одного з постраждалих - важкі осколкові травми, у двох - сильні опіки.  
  • В управлінні ДержНС заявили, що до рятувальників надійшла інформація про пожежу у торговому павільйоні на проспекті Свободи, яка перекинулася на 2 сусідніх торгових павільйони.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування