Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Найближчими днями в Україні - сніг, дощ, налипання, ожеледиця

Неділя, 23 грудня 2018, 12:16
Найближчими днями в Україні - сніг, дощ, налипання, ожеледиця

У найближчу добу в Україні очікується волога погода з опадами - мокрим снігом, дощем, на дорогах ожеледиця. 

За даними Укргідрометцентру, у західних та Житомирській областях очікується помірний, у східних областях - невеликий та мокрий сніг, повідомляє Інтерфакс-Україна.

На решті територій без суттєвих опадів; вдень в Україні, крім східних областей, мокрий сніг, у південній частині з дощем.

Температура вночі 0...-5, вдень від -2 до +3.  Вітер у західних областях північно-західний, на решті територій південний, 7-12 м/с, вдень у західних та південних областях місцями пориви 15-20 м/с.

У Києві в ніч на 24 грудня - без суттєвих опадів, вдень мокрий сніг, вітер південний, 7-12 м/с; температура вночі -2...-4, вдень близько 0 градусів. 

 

За даними Укргідрометцентру, 25 грудня у східних, Херсонській, Запорізькій, Дніпропетровській, Полтавській та Сумській областях складні погодні умови.

"Сніг, місцями сильний сніг, хуртовини, у Приазов'ї та східних областях - сильний мокрий сніг та дощ, налипання мокрого снігу, ожеледь, пориви вітру 15-20 м/с, у Приазов'ї місцями 25 м/с. Такі погодні умови ускладнюватимуть роботу автотранспорту, комунального господарства, органів енергетики", - зазначили синоптики.

На дорогах більшості областей ожеледиця. Температура повітря вночі -4..-9, в Карпатах -10...-14, вдень -1...-6, у Приазов'ї та східних областях протягом доби близько 0 градусів. Вітер переважно північно-західний, 7-12 м/с.

У Києві вночі та вдень 25 грудня невеликий сніг, ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі -5...-7, вдень -2...-4. 

 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: