В Україні погіршується погода, можливе порушення руху транспорту – ДСНС

Вівторок, 25 грудня 2018, 08:49

Держслужба з надзвичайних ситуацій попереджає про погіршення погодних умов в Україні й можливе порушення руху транспорту.

Відповідне попередження опубліковано у вівторок на сайті ДСНС.

"За даними УкрГідрометцентру, 25 грудня в Україні пориви вітру 15-20 м/с, в Приазов’ї місцями 25-28м/с, окрім західних областей, хуртовини; на дорогах ожеледиця", - зазначають рятувальники.

 

У Кіровоградській, Черкаській, вночі місцями сильний сніг; у Дніпропетровській, вночі місцями і в Миколаївські областях сильний мокрий сніг та дощ, налипання мокрого снігу, ожеледь. В Полтавській, вночі та вранці в Кіровоградській та Черкаській областях місцями ожеледь та налипання мокрого снігу.

У Києві 25 грудня помірний сніг, пориви вітру 15-20м/с, хуртовини; на дорогах ожеледиця. Приріст снігового покриву 5-10 см. До кінця доби 25 грудня налипання мокрого снігу.

На Київщині 25 грудня сніг (місцями сильний вночі), пориви вітру 15-20м/с, хуртовини. До кінця доби 25 грудня налипання мокрого снігу.

26-27 грудня в Україні часом сніг, місцями пориви вітру 15-20 м/с, температура у середу вночі 4-10° морозу, вдень на півдні та заході, з поширенням на більшу частину території країни підвищення до 3° морозу - 3° тепла.

 

В Азовському морі вночі та вранці 25 грудня, в портах Маріуполь і Бердянськ, пориви вітру 25-28 м/с, висота хвиль 13-15 дм, у відкритій частині моря 15-20 дм.

"Такі погодні умови можуть зумовити часткове порушення руху транспорту на автомобільних дорогах та вулицях, а також ускладнюватимуть роботу органів комунального господарства", - попереджають у ДСНС.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування