Через негоду на дорогах України з'явилися кілометрові затори - ДСНС

Вівторок, 25 грудня 2018, 22:08
Через негоду на дорогах України з'явилися кілометрові затори - ДСНС

Через погодні умови у кількох областях на автошляхах ускладнено рух, утворилися затори. 

Про це станом  на 21:00 25 грудня повідомили у Держслужбі з надзвичайних ситуацій. 

Зокрема, ускладнено рух на автошляху Золотоноша - Кременчук у Черкаській області (траса Н-08) на ділянці між с.Придніпровське та Першотравневе Чорнобаївського району, у заторі перебуває близько 120 транспортних засобів.

"Ускладнено рух на автошляху Чигирин-Черкаси (траса Р-10) поблизу с.Трушівці Чигиринського району. Із затору вивільнено 14 автомобілів, ще залишається близько 15 одиниць. У Полтавській області ускладнено рух на автошляху М-03, поблизу с. Красногорівка, Великобагачанського р-ну, утворився затор протяжністю близько 3 км", - повідомили рятувальники.

Поліцією перекрито рух для роботи техніки автодору. 

Також ускладнено рух на автошляху Золотоноша – Кременчук (траса Н-08) поблизу с. Липове, у заторі перебуває близько 40 автомобілів. Пункти обігріву організовано у готелі с. Липове та у приміщенні школи с. Святилівка.

Особливо гострою є ситуація на автошляхах у Полтавській, Черкаській та Кіровоградській областях.

"Станом на 17 годину на Черкащині рятувальниками надано допомогу близько 300 громадянам, які перебували у 130 транспортних засобах. Найбільше випадків зареєстровано на автодорогах в Звенигородському, Уманському, Городищенському, Чигиринському, Черкаському, Канівському та Золотоніському районах", - зазначили у ДСНС. 

"Синоптики оголосили штормове попередження на території України. У цей період закликаємо громадян зважати на попередження та обмежити користування транспортними засобами", - заявили у відомстві. 

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування