Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Водіїв попередили про ожеледицю

П'ятниця, 28 грудня 2018, 07:57

Проїзд дорогами державного значення повністю забезпечено, однак у п’ятницю на дорогах більшості областей прогнозують ожеледицю.

Про це 28 грудня повідомляє Укравтодор.

Наразі стан покриття на дорогах державного значення в більшості областей мокрий та частково засніжений.

"Дорожніми організаціями виконуються роботи по обробленню ділянок доріг протиожеледними матеріалами та розчищення покриття доріг та узбіч на повну ширину від залишків снігу", - зазначили у відомстві.

При цьому повідомляється, що на дорогах М-03 Київ – Харків – Довжанський та М-22 Полтава – Олександрія в Полтавській області наявна значна кількість великовагових автомобілів на стоянках.

Також у нічний час доби періодично виникали ускладнення в русі з причини затримок великовагового транспорту на небезпечних ділянках доріг у Полтавській області (М-22 Полтава – Олександрія, Н-08 Бориспіль – Дніпро – Запоріжжя – Маріуполь в Кременчуцькому районі та Н-31 Дніпро – Царичанка – Кобеляки – Решетилівка в районі м. Кобеляки).

Також зранку 28 грудня в західних областях очікують дощ при температурі повітря +1+3°С, у Житомирській, Київській, Черкаській, Дніпропетровській та Донецькій областях місцями дрібний сніг, в решті областей без опадів.

Температура повітря в Україні коливатиметься від -2° до -10°С.

За прогнозами синоптиків Гідрометцентру, 28 грудня вдень на більшій території Україні мокрий сніг та дощ. Температура повітря -4 +1°С. На дорогах більшості областей місцями ожеледиця.

31 грудня очікується невеликий сніг, на заході країни помірний сніг, подекуди з дощем.

Перший день 2019 року принесе слабкий сніг, лише у східних та більшості південних областей буде без опадів.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...