Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

НАЗК взялося за Дунаєва і Логвинського, які бігали в САП і НАБУ

П'ятниця, 28 грудня 2018, 11:17

Національне агентство з питань запобігання корупції направило до суду адміністративні протоколи на народних депутатів Сергія Дунаєва та Георгія Логвинського  через конфлікт інтересів.

Про це 28 грудня повідомляє прес-служба НАЗК.

Зокрема, Дунаєв, у статусі нардепа, звертався у власних інтересах до директора Національного антикорупційного бюро Артема Ситника.

У НАЗК пояснили, що нардеп також вніс на розгляд Верховної Ради депутатський запит з аналогічного питання, чим вчинив дії в умовах реального конфлікту інтересів.

Щодо Дунаєва направили в суд 2 адмінпротоколи.

Також адмінпротокол направили стосовно Логвинського, який, у статусі нардепа, у приватних інтересах, звернувся до заступника генпрокурора – керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького.

У НАЗК стверджують, що Логвинський звернувся до Холодницького в інтересах свого помічника, чим вчинив дії в умовах реального конфлікту інтересів.

Ще 1 адмінпротокол відправили в суд стосовно народного депутата Сергія Кріма за частиною 2 статті 172-7 КУпАП.

Також у НАЗК склали 4 адмінпротоколи стосовно Наталії Омельяненко, яка будучи депутатом Лубенської міськради Полтавської області під час розгляду питання про перевірку діяльності комунальних підприємств, в тому числі КП "Ритуалсервіс", керівником якого вона була, та вчинила дії в умовах реального конфлікту інтересів, при цьому не повідомила про його наявність.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...