Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Київщині викрили нелегальних торговців: перероблювали "травмати" у бойову зброю

Субота, 29 грудня 2018, 16:09

У Київській області виявили та блокували діяльність мешканців, які налагодили нелегальний бізнес із виробництва набоїв і травматичної зброї, а також її переробленні під бойову. 

Про це 29 грудня повідомили у прес-центрі Служби безпеки України. 

"Оперативники спецслужби встановили, що засоби ураження та боєприпаси зловмисники реалізовували в різних регіонах країни через особисті зв'язки, у тому числі серед кримінальних кіл, а також на спеціалізованих інтернет-сайтах. Товар відправляли замовникам через недержавні поштові сервіси", - повідомили у СБУ.

 
 
фото - прес-центр СБУ

У місцях незаконного виробництва та зберігання зброї і боєприпасів, а також за адресами проживання фігурантів кримінального провадження було проведено 15 обшуків.

"У ході слідчих дій вилучено обладнання, комплектуючі та запчастини для виготовлення засобів ураження, понад 20 тисяч набоїв різного калібру, а також документальні матеріали, які підтверджують протиправну реалізацію продукції. У  межах кримінального провадження, відкритого за ст. 263 КК, чотирьом фігурантам справи готуються повідомлення про підозру", - зазначили у Службі безпеки. 

Слідчі дії тривають.   

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування