В Івано-Франківську напали на 71-річного голову Всеукраїнського братства ОУН-УПА

Субота, 29 грудня 2018, 19:51

В Івано-Франківську біля офісу Всеукраїнського Братства ОУН-УПА невідомий здійснив напад на 71-річний голову Братства, очільника обласного проводу Конгресу Українських Націоналістів.

Як повідомили у секторі комунікації поліції Івано-Франківщини, інцидент стався 27 грудня.

"21-річний хлопець вчинив конфлікт із двома пішоходами: будучи напідпитку, він підбіг до невідомих йому осіб і почав ображати. Після цього жінку штовхнув у сторону, а чоловіку умисно наніс удар кулаком в обличчя. Потерпілий впав на землю, а зловмисник продовжив наносити удари кулаком в голову", - повідомили у поліції.

Коли нападник намагався втекти з місця події,  його наздогнали і зупинили. Зловмисник - 21-річний прикарпатець, який є уродженцем Узбекистану.

У потерпілого діагностовано забій головного мозку, крововилив і перелом кісток лицевого черепа.

Як зазначає видання Zaxid.net, потерпілий - Богдан Борович, у 1994-1998 рр. обіймав посаду мера Івано-Франківська. 

Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу зловмиснику, йому оголошено про підозру за ч.1 ст.122 ККУ (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження, що спричинило тривалий розлад здоров'я або значну стійку втрату працездатності менш як на одну третину).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді виправних робіт на строк до 2 років або обмеженням волі на строк до 3 років, або позбавленням волі на строк до 3 років. 

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування