Син Коломойського вчиться у США й займається баскетболом

Неділя, 30 грудня 2018, 14:46
Син Коломойського вчиться у США й займається баскетболом
Cleveland State University

Син олігарха Ігоря Коломойського Грегорі займається баскетболом, вчиться у США і має швейцарський паспорт.

Про це пише спортивне видання "Трибуна".

Сам Коломойський у грудні повідомив в інтерв'ю Дмитру Гордону, що його син займається баскетболом: "Грає в команді першого дивізіону студентської ліги NCAA. Ще не в стартовому складі, але в першій заявці".

"Трибуна" з'ясувала, що сина Коломойського звуть Грегорі, йому 19 років і він вчиться в Клівлендському університеті (США) на спеціальності спортивний менеджмент.

"У Грегорі є швейцарський паспорт і багато хто вказує його громадянином Швейцарії. В анкеті на сторінці студентської команди його місто народження - Женева", - пише видання.

 
Фото: Cleveland State University

Хлопець має зріст 193 см і важить 95 кг.

"Грегорі грає під третім номером на позиції розігруючого захисника. У нього відразу чотири конкурента по позиції - Кашима Томас, Донтел Хайсміт, Рашад Вільямс і головна зірка - Тайрі Еплбі. Всі вони стабільно грають вже не перший рік. Коломойський - фрешмен, новачок", - зазначає "Трибуна".

 
Cleveland State University

За даними видання, син Коломойського зіграв всього три матчі за "Клівленд Стейт Вікінгс", сумарний час його гри склав 5 хвилин.

"Дебют трапився в кінці жовтня в матчі проти "Огайо". У тому матчі Грегорі зіграв всього хвилину, не зробивши жодного кидка або підбору. Через два тижні він вийшов уже на дві хвилини проти "Урбани". Зробив один кидок, але не влучив. Свій останній на даний момент матч Коломойський зіграв проти "Нотр-Дам" на початку грудня. Знову дві хвилини, але цього разу прогрес - вже два кидки, один з яких з триочкової зони", - зазначає "Трибуна".

NCAA (Національна асоціація студентського спорту) – неприбуткова організація, до якої входить 1,281 освітній заклад США та Канади. Організовує спортивні змагання серед університетів та коледжів, в яких щорічно беруть участь близько 450 тисяч студентів.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування