На Луганщині у пункті пропуску помер чоловік: не дочекався переходу з ОРДЛО

Неділя, 30 грудня 2018, 20:06

На КПВВ "Станиця Луганська" помер чоловік, який очікував на перехід з непідконтрольної Україні території. 

Про це 30 грудня повідомили у прес-центрі штабу ООС з посиланням на дані місії СММ ОБСЄ від 29 грудня. 

"На блокпості найманців на південь від мосту у Станиці Луганській спостерігачі СММ бачили в кареті "швидкої" тіло померлого чоловіка. За словами медпрацівників, зранку чоловік віком від 65 до 80 років прибув на цей блокпост, однак йому стало погано, що привело до летального результату, коли він очікував на перехід до підконтрольних владі України районів", - йдеться у повідомленні.

За кілька годин біля цього ж блокпосту команда СММ бачила всередині "швидкої" жінку на вигляд біля 80 років.

"Лікар з міжнародної організації, який був присутній на блокпосту, повідомив, що жінка поскаржилася на проблеми з серцем після того, як перейшла блокпост з боку підконтрольних владі України районів, і що її доправлять до лікарні в Луганську", - повідомили у штабі.

"Збройні формування РФ та їхні найманці не припиняють створювати труднощі на блокпостах та КПВВ уздовж лінії зіткнення... Штучне створення ситуації неорганізованості в роботі КПВВ в холодну пору року з боку бойовиків в черговий раз наражає на небезпеку мирне населення, демонструє відверте нехтування Мінськими домовленостями та небажання дотримуватись взятих зобов’язань", - заявили представники української сторони СЦКК. 

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування