Януковичу може знадобитися лікування в Ізраїлі – адвокат

Вівторок, 4 грудня 2018, 15:59

Звинуваченому в зраді екс-президенту Віктору Януковичу, який травмував ногу 17 листопада, може знадобитися лікування в Ізраїлі.

Про це за результатами візиту в Росію повідомляє 4 грудня його адвокат Олександр Горошинський у Facebook.

Адвокат зазначає, що приїхав в Москву з питання планованого судового засідання 5-го грудня, але зміг зустрітися тільки з лікарем Януковича.

 

"На жаль, зустрітися з Віктором Федоровичем особисто не вдалося. Вийшло лише побачитися з запрошеним лікарем з Ізраїлю - відомим хірургом Еялем Аттіасом, якого запросили для проведення більш поглиблених консультацій щодо подальшої тактики лікування", – повідомляє Горошинський, який наводить також слова лікаря.

"За результатами нашого візиту і огляду можу сказати, що травма дуже серйозна.

На мій погляд, необхідні додаткові обстеження, щоб прийняти рішення про доцільність оперативного втручання, можливо і не одного. Ми б хотіли робити подальші обстеження і лікування в нашій клініці в Ізраїлі", – цитує Аттіаса адвокат.

За словами лікаря, таку можливість "обговорюватимуть з пацієнтом і, найімовірніше, організовуватимуть його переїзд"

Горошинський заявив, що передані йому доктором Аттіасом документи негайно подасть в Оболонський суд після повернення в Україну.

18 листопада РосЗМІ поширили інформацію про те, що Янукович був госпіталізований "в нерухомому стані з підозрою на травму хребта і травму коліна, які він отримав під час гри в теніс на одному з підмосковних кортів".

Оболонський районний суд Києва, якому залишилося вислухати заключне слово Януковича, в зв'язку з заявою захисту щодо травми підзахисного переніс засідання на 5 грудня.

Головуючий суддя Владислав Дев'ятко заявив, що обвинувачений у державній зраді екс-президент зможе виступити в суді з останнім словом сидячи або лежачи.

Як повідомлялось, Україна наразі безуспішно домагається від ізраїльської сторони передачі колишнього міністра енергетики та вугільної промисловості Едуарда Ставицького, який отримав громадянство Ізраїлю.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...