Мураєв подав документи для реєстрації кандидатом у президенти

П'ятниця, 11 січня 2019, 16:50

Очільник політичної партії "Наші" позафракційний народний депутат Євген Мураєв здав документи до центральної виборчої комісії для реєстрації кандидатом у президенти України.

Про це сам Мураєв написав у Facebook.

"Документи в Центрвиборчком здані, претензій до них немає. Тепер протягом п'яти днів комісія повинна прийняти рішення про реєстрацію мене кандидатом в президенти України", - повідомив він.

 

Мураєв додав, що уже у середу може отримати кандидатське посвідчення.

Раніше 11 січня на з'їзді партії "Громадянська позиція" вирішили висунути Анатолія Гриценка кандидатом на виборах президента України.

 

Нагадаємо,

  • В кінці вересня 2018 року Євген Мураєв, який залишив партію "За життя" Вадима Рабиновича та очолив партію "Наші".
  • В жовтні Мураєв передав корпоративні права телеканалу Newsonwе народному депутату з фракції опозиційний блок Тарасу Козаку. Козак є близьким соратником Віктора Медведчука, який входить у керівництво партії "За життя".
  • 10 січня позафракційний народний депутат Віталій Купрій подав документи до Центральної виборчої комісії для реєстрації кандидатом у президенти.
  • 8 січня Центральна виборча комісія зареєструвала ще чотирьох кандидатів у президенти.
  • Раніше Центрвиборчком зареєстрував першого кандидата на посаду президента України – екс-міністра екології та природних ресурсів (2014-2015) Ігоря Шевченка.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News