Обвал павільйону у Харкові розслідують як службову недбалість

Субота, 12 січня 2019, 11:42

Через обвал недобудованої металевої конструкції на території ринку у Харкові відкрито кримінальне провадження за двома статтями Кримінального кодексу.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області, зокрема, інцидент розслідується за ч.2 ст. 272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) та ч.2 ст.367 (службова недбалість).

"Максимальне покарання за санкціями  статей  передбачає позбавлення волі на строк до 8 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років. Працівники поліції встановлюють всі обставини даної події", - зазначили у поліції. 

В результаті обвалу до медичного закладу госпіталізували трьох жінок.

"68 та 28-річні постраждалі отримали закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забиття, 27-річна дівчина - закриту травму та забиття грудної клітини, закритий перелом грудного відділу хребта", - зазначили у поліції. 

Постраждалих доправили до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної допомоги, медики оцінюють стан їхнього здоров'я як задовільний. 

Нагадаємо,

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News