У Калуші запевнили, що небезпеки для населення через пожежу на заводі немає

Неділя, 13 січня 2019, 15:54
У Калуші запевнили, що небезпеки для населення через пожежу на заводі немає

У Калуші небезпеки для життя і здоров’я населення міста та району внаслідок пожежі на заводі ТОВ "Карпатнафтохім" немає.

Про це йдеться у повідомленні міськради Калуша за підсумками позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. 

"Станом на 11:00 13 січня головний лікар повідомив, що жодного потерпілого з місця пожежі, а також жителів міста з певними ознаками отруєння чи опіків не поступало. Небезпеки для життя і здоров’я населення міста та району немає", - йдеться у повідомленні. 

За даними комісії, лабораторія "Карпатнафтохім" проводила відбір та аналіз проб повітря в межах санітарно-захисної зони підприємства.

"Перевищення граничнодопустимих концентрацій забруднюючих речовин не зафіксовано. Калуська міськрайонна філія ДУ "Івано-Франківський обласний лабораторний центр МОЗ України" проводить моніторинг стану повітря в санітарно-захисній зоні підприємства та у житловій зоні. Результати лабораторних досліджень будуть повідомлятися у місцевих ЗМІ", - зазначили у міськраді.

Нагадаємо, 

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування