Трамп заявив, що ніколи не працював на Росію

Понеділок, 14 січня 2019, 20:26

Президент США Дональд Трамп у понеділок заперечив повідомлення ЗМІ стосовно його зустрічі з президентом Росії Владіміром Путіним, заявивши, що він ніколи не працював на Росію і нічого не знає про записи його перекладача.

Трамп, виступаючи у понеділок перед журналістами у Білому домі, заявив, що не приховував деталі свого спілкування з Путіним та не конфісковував нотатки свого перекладача, повідомляє Reuters.

Видання The New York Times раніше повідомило, що ФБР проводило розслідування стосовно роботи Трампа на росіян. "Я ніколи не працював на Росію", - запевнив Трамп журналістів.

Повідомлення ЗМІ викликали занепокоєння як республіканців, так і демократів.

Голова судового комітету Сенату США республіканець Ліндсі Грем у неділю заявив, що планує поставити запитання ФБР щодо цих повідомлень у ЗМІ, заявляючи, що американські правоохоронні органи зайшли занадто далеко.

Демократи, які перейняли контроль над Палатою представників США, сказали, що планують розглянути це питання та що інформація ЗМІ викликає серйозні питання до поведінки Трампа.

У п'ятницю The New York Times повідомила, що ФБР розпочала розслідування у 2017 році після того, як Трамп звільнив директора ФБР Джеймса Комі.

У суботу видання The Washington Post повідомило, що Трамп конфіскував нотатки свого перекладача, зроблені ним під час зустрічі з Путіним у Гамбурзі 2017 року, та зробив інші кроки для приховування деталей своїх розмов.

Європейська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News