Україна торік заборонила три російських серіали

Середа, 16 січня 2019, 13:32

Державне агентство України з питань кіно 2018 року заборонило демонстрування та розповсюдження у країні трьох російських серіалів і дозволило прокат трьох російських фільмів.

Про це йдеться у відповіді Держкіно на запит агентства "Інтерфакс-Україна".

"Загальна кількість фільмів/телесеріалів виробництва Російської Федерації, які проглянула експертна комісія з питань розповсюдження і демонстрування фільмів при Державному агентстві України з питань кіно і за висновками якої в 2018 році були заборонені для демонстрації та поширення на території України, – три фільми/серіали", – повідомило відомство.

Зокрема, заборонено: українсько-російський серіал "Пізнай мене, якщо зможеш" (реж. А. Гусєв, 2014 рік випуску), російський серіал "Адвокат" (реж. І. Максимов, 2011 рік випуску) і українсько-російський серіал "Страсті за Чапаєм" (реж. С. Щербин, 2013 рік випуску).

"Загальна кількість фільмів виробництва Російської Федерації, яким Державне агентство України з питань кіно в 2018 році видало державні посвідчення на право розповсюдження та демонстрування для кінотеатрального права, – три фільми", – зазначає Держкіно.

Зокрема, дозволи надано російсько-французькому фільму "Нелюбов" (реж. А. Звягінцев), російському фільму "Літо" (реж. К. Серебренніков) та російсько-литовському фільму "Серце світу" (реж. Н. Мєщанінова).

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування