Новини дня: пожежа у центрі Києва, прокляття наставника лаври та поранені українські військові

Середа, 16 січня 2019, 20:07

У центрі Києва сталася пожежа, Насіров подався у президенти, а намісник Києво-Печерської лаври розповів про смерть чотирьох людей після його проклять — новини, які обговорювали 16 січня.

Про війну на Донбасі

Десятеро українських військових постраждали внаслідок обстрілу автомобіля у зоні бойових дій на Донбасі — двоє перебувають у важкому стані.

Про пожежу у Києві

У центрі Києва спалахнув нежитловий будинок — кілька років тому фірма, пов’язана із екс-міністром Табачником, планувала побудувати на цьому місці хмарочос. Пожежникам вдалося ліквідувати вогонь.

Про Насірова і президентство

Екс-очільник Фіскальної служби Роман Насіров подав документи до Центрвиборчкому для реєстрації його кандидатом у президенти.

Про інші важливі новини

Депутатка від "БПП" Ольга Богомолець також подала документи до Центральної виборчої комісії для реєстрації її кандидатом на вибори президента.

Кіпрський суд наклав арешт на рухоме і нерухоме майно бізнесмена Дмитра Фірташа майже на $46 млн — через позов російського банку ВТБ. Адвокати холдингу заявили, що будуть оскаржувати рішення.

Намісник Києво-Печерської лаври розповів, як після його прокляття померли 4 людини, які працювали в майстернях на території монастиря.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування