Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У США підозрюють китайську Huawei в крадіжці комерційної таємниці

Четвер, 17 січня 2019, 02:48

У США відкрито розслідування щодо компанії Huawei Technologies Co. за звинуваченням у крадіжці комерційної таємниці у американських компаній-партнерів, таких як T-Mobile US Inc.

Про це пише Bloomberg.

Розслідування пов'язане з цивільними позовами, поданими проти Huawei, другого за величиною виробника смартфонів у світі, включаючи випадок, коли федеральний суд в Сіетлі в 2017 році визнав Huawei причетною до крадіжки технологій T-Mobile, заявили джерела на умовах анонімності.

Розслідування перебуває на завершальній стадії і незабаром може з'явитися обвинувальний висновок, сказало одне з джерел.

Емілі Ленглі, прес-секретар прокуратури США в Сіетлі, відмовилася від коментарів, як і прес-секретар T-Mobile і прес-секретар Huawei.

Нагадуємо:

  • Huawei зіткнулася з проблемами в США, Європі та інших країнах на тлі побоювань, що Пекін може використовувати обладнання компанії для шпигунства.
  • Компанія також залучена в кримінальну справу в США у зв'язку з підозрою, що її фінансовий директор Мен Ваньчжоу вступила в змову з метою здійснювати операції з Іраном у порушення санкцій США.
  • 1 грудня Мен Ваньчжоу заарештували в Канаді.
  • Суд канадського Ванкувера прийняв рішення відпустити її під заставу в 7,4 мільйона доларів

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування