Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порушень під час маршів до ювілею Бандери не зафіксовано - МВС

Вівторок, 1 січня 2019, 23:33

У Міністерстві внутрішніх справ заявили, що марші у Києві до дня народження Степана Бандери пройшли без порушень правопорядку.

Про це повідомляє прес-служба МВС.

Зазначається, що за порядком стежили 450 поліцейських та військовослужбовців Нацгвардії.

"Були залучені співробітники поліції діалогу. Окрім того, задіяні кінологи зі службовими собаками та співробітники вибухотехнічної служби", - заявили у відомстві.

Нагадаємо:

  • У вівторок у Києві пройшли марші націоналістів до дня народження Степана Бандери.
  • У парку Шевченка у Києві зібралися націоналісти "Свободи", "Тризуба Бандери", "С14", КУН, "Сокіл", ОУН і Правого сектора. Кілька тисяч учасників запалили смолоскипи і сформованою колоною рушили центром столиці до Майдану Незалежності. Колону очолив єдиний кандидат в президенти від націоналістичних сил Руслан Кошулинський.  Близько 19:10 колона прийшла до Майдану Незалежності. 
  • Національний корпус разом з Нацдружинами провів окремий марш на честь 110 річниці з дня народження Степана Бандери. Ця хода почалася близько 17.00 від місця збору біля київського Оперного театру на розі вулиць Володимирської та Хмельницького.
  • Марш проходив без традиційних смолоскипів. При цьому всі учасники були одягнені в червоні новорічні шапки. Попереду колони йшли двоє людей в костюмах сніговиків. Організатори заявили, що їхній марш є святковим і покликаний нести позитивний настрій.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування