В останні дні січня буде тепліше, але сиро

Понеділок, 28 січня 2019, 12:47

29 січня в Україну з південного заходу Європи переміститься порція теплого повітря, у зв’язку з чим в країні буде трохи тепліше, але похмуро та сиро.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на Укргідрометцентр.

У західних, північних, центральних регіонах країни, а також в Одеській області місцями прогнозують невеликий сніг із дощем, на решті території без суттєвих опадів. Уночі та вранці місцями туман, на дорогах подекуди ожеледиця.

Температура в східних регіонах, а також в Чернігівській і Сумській областях вночі 7-12° морозу, вдень 0-5° морозу, на решті території вночі 0-6° морозу, вдень від 1° морозу до 4° тепла. В Одеській, Миколаївській, Херсонській областях і Криму вночі близько 0°, удень 5-10° тепла. 

 

У Києві 29 січня місцями невеликий сніг, вдень із дощем, уночі та вранці слабкий туман, на дорогах місцями ожеледиця. Температура вночі 2-4° морозу, вдень 1-3° тепла.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, в Києві 29 січня найвища температура вдень була 9,9° у 2002 році, найнижча вночі -22,5° у 1909 році.

30 січня у більшості західних, північних і центральних областей очікується невеликий дощ із мокрим снігом, на решті території без істотних опадів. Уночі та вранці місцями туман, на дорогах ожеледиця.

Температура вночі від 3° морозу до 3° тепла, вдень 0-5° тепла, в південних областях 6-11° тепла; на сході країни вночі 3-8° морозу, вдень близько 0°. 

 

У Києві 30 січня невеликий дощ із мокрим снігом. Уночі, вранці місцями туман, на дорогах подекуди ожеледиця. Температура вночі близько 0°, вдень 2-4° тепла.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування