Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

До лютого в Україні збережеться відлига та туманна мряка

Вівторок, 29 січня 2019, 11:52

У середу в Україні пануватиме тепла, волога повітряна маса з південного заходу Європи,  температура повітря підвищиться, але буде похмуро і в більшості областей тумани.

Про це 29 січня повідомила синоптик Наталка Діденко у Facebook.

"Завтра в Україні пануватиме тепла погода з температурою повітря +1+5 градусів, на Півдні +4+9 градусів, у Криму до +14 градусів. Прохолодніше буде на Заході України: вночі -1-3 градуси, вдень від 2 морозу до 2 градусів тепла", - зазначила Діденко.

 

За прогнозами синоптика, 30 січня дощ та мокрий сніг пройдуть у більшості областей України, лише на південному сході атмосфера втримається від суттєвих опадів.

"Відлига сприятиме таненню снігу - бурульки, льодяні калюжі, снігова каша, гуркіт зсувів льоду та снігу з дахів будинків", - застерегла Діденко.

У Києві середа буде теплою, +2+4 градуси. У столиці пройдуть дощ та мокрий сніг. Також синоптик попередила про тумани.

 
Погода на середу, 30 січня

За даними Діденко, така погода завершить січень і розпочне лютий.

Зокрема, як повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на Український Гідрометцентр, 31 січня - без істотних опадів, лише вночі в північних, західних, Вінницькій областях невеликий дощ з мокрим снігом. Місцями туман; на дорогах, крім півдня, подекуди ожеледиця. Вітер переважно південно-східний, 3-8 м/с.

 
Погода на четвер, 31 січня

Температура протягом доби від 2° морозу до 3° тепла (вночі у східних, Сумській та Полтавській областях 1-6 ° морозу, вдень в південних областях 5-10° тепла), в Криму вночі 1-6 ° тепла, вдень 9-14°.

У Києві в четвер вночі невеликий дощ з мокрим снігом, вдень без істотних опадів. Місцями туман. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі та вдень 0-2° тепла.

Через відлигу в горах Карпат у вівторок та середу попереджають про значну сніголавинну небезпеку (3 рівня),
зокрема, в горах Львівської та Закарпатської областей.

В гірських районах Закарпатської області існує загроза зсувів снігу на дороги.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування