Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гриценко вже почав роздавати посади

Середа, 30 січня 2019, 10:26

Кандидат в президенти Анатолій Гриценко заявляє, що Службу безпеки за його президентства очолюватиме Віктор Трепак, який працював в СБУ у 2015-2016 роках, а після звільнення передав до НАБУ документи щодо "чорної бухгалтерії" Партії регіонів.

Про це він повідомив у Facebook.

"Пообіцяв – виконую. Представляю вам моїх кандидатів на ключові посади в межах конституційних повноважень президента. Знайомтеся: Віктор Трепак, кандидат юридичних наук, генерал-майор – він очолить СБУ після моєї перемоги на виборах", - написав Гриценко. 

 

Він додав, що Трепак професійний, порядний та патріотичний.

"Знає Службу та її дійсне призначення, реформує і поставить СБУ в законні рамки – служіння народу і державі. Зупинить нинішній шабаш невластивого для СБУ силового втручання в економіку, "кришування" корупційних схем чи руйнації чесного бізнесу", - сказав Гриценко.

Він запропонував усім кандидатам у президенти так само представити, ще до дня голосування, своїх кандидатів на керівників СБУ, Нацбанку, Міноборони, МЗС і Генпрокуратури, щоб люди не голосували за "котів у мішку". 

Нагадаємо:

  • Раніше Гриценко повідомляв, що долучив до своєї команди Віктора Трепака, він став заступником керівника Центрального виборчого штабу з питань безпеки та взаємодії з правоохоронними органами.
  • Трепак – правознавець, кандидат юридичних наук, працював у СБУ і навіть був першим заступником голови СБУ (з 19 липня 2015 року до 14 квітня 2016 року).
  • Трепак звільнився з СБУ нібито через неможливість боротьби з корупцією в умовах, коли генпрокурором був Віктор Шокін.
  • Уже після звільнення з СБУ Трепак передав до НАБУ документи щодо "чорної бухгалтерії" колись провладної "Партії регіонів". Хоча у службі він курував робочі групи, яка займалася розслідуванням злочинів проти Майдану і фінансовими махінаціями колишньої влади. 

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...