Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

НАЗК знайшло конфлікти інтересів у міністерствах Гриневич і Кубіва

Середа, 13 лютого 2019, 10:19

Національне агентство з питань запобігання корупції направили приписи через конфлікт інтересів та інші порушення закону "Про запобігання корупції" 2 міністрам і ще 4 посадовцям.

Про це повідомляє прес-служба НАЗК 13 лютого.

Зокрема, внесено припис міністру освіти і науки Лілії Гриневич через голову комітету з фізичного виховання та спорту МОН.

Повідомляється, що чиновник не вжив заходів врегулювання конфлікту інтересів у Юрія Кана, екс-начальника Херсонської філії Комітету з фізичного виховання та спорту МОН, в підпорядкуванні якого перебувала його дружина.

Також припис внесено першому віце-прем’єр-міністру – міністру економічного розвитку і торгівлі України Степану Кубіву стосовно Катерини Охотницької.

У відомстві стверджують, що Охотницька, виконуючи обов’язки директора ДП "Інститут підготовки кадрів промисловості", не повідомила про наявність у неї потенційного конфлікту інтересів, зумовленого спільною роботою з матір’ю.

Ще один припис направили голові Українського інституту національної пам’яті Володимиру В’ятровичу, тому що він не надав інформації та документів на запит НАЗК.

Також приписи направили голові Підгаєцької районної ради Тернопільської області Ірині Баран, Каховському міськголові очільникові виконавчого комітету Каховської міської ради Херсонської області Андрію Дяченку, Юрковецькому сільському голові Анатолію Рапацькому.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...