Слідом за міськрадою Миколаєва з обшуками прийшли в "Облтеплоенерго"

Вівторок, 19 лютого 2019, 14:39

Правоохоронці проводять слідчі дії у компанії "Миколаївоблтеплоенерго".

Про це повідомляє у Facebook прес-служба підприємства.

За її даними, слідчі дії відбуваються в рамках справи, пов’язаної з департаментом енергетики, енергозбереження та запровадження інноваційних технологій Миколаївської міської ради.

"Дані заходи не пов’язані з діяльністю ОКП "Миколаївоблтеплоенерго". Підприємство працює в штатному режимі", - наголошують енергетики.

Директор "Миколаївоблтелпоенерго" Микола Логвінов у коментарі місцевому виданню "НикВести" розповів, що поліція проводить на підприємстві обшуки.

За його словами, слідчі проводять виїмку документів, пов'язаних з розробкою схеми теплопостачання міста, якою займався департамент енергоефективності міськради.

"Так, зараз на підприємстві ведуться обшуки. Є рішення суду, слідчі прийшли з приводу вчорашніх обшуків в департаменті енергоефективності в рамках створення схеми теплопостачання міста", - заявив він.

Нагадаємо:

  • 18 лютого поліція проводила обшуки в департаменті енергетики, енергозбереження та запровадження інноваційних технологій міськради Миколаєва.
  • Посадовцям міськради інкримінують привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем та факти розтрати чужого майна.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...