ГПУ оскаржила свободу Мангера: вимагає арешту без застави

Вівторок, 19 лютого 2019, 17:22

Генпрокуратура подала апеляцію на запобіжний захід голові Херсонської облради Владиславу Мангеру, якого підозрюють в організації вбивства активістки Катерини Гандзюк.

Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

За її даними, скаргу подано у вівторок, 19 лютого, до Київського апеляційного суду.

Прокуратура вважає занадто м'якою ухвалу Шевченківського районного суду Києва від 15 лютого, яка дозволила Мангеру вийти з-під варти під заставу в 2,5 мільйона гривень.

"Прокурор у кримінальному провадженні вважає вказану ухвалу незаконною та необґрунтованою в частині визначення розміру застави та просить скасувати її і застосувати запобіжний захід голові Херсонської обласної ради у вигляді тримання під вартою в межах строку досудового розслідування без визначення розміру застави", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Справа Гандзюк: це тільки початок?

Безкарність вбиває. Ким була і за що боролась Катя Гандзюк

Нові прізвища у справі Гандзюк, та хто насправді відкрив таємницю слідства

Нагадаємо:

  • 11 лютого голові обласної ради Херсонської області Владиславу Мангеру оголосили підозру в організації вбивства активістки Катерини Гандзюк.
  • Вночі 15 лютого суд обрав Мангеру запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави в розмірі 2,5 млн грн. Пізніше його адвокат вніс за нього заставу, і голова облради вийшов на волю.
  • У понеділок, 18 лютого, голова Херсонської облради Владислав Мангер вийшов на роботу.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News