Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В ОБСЄ розповіли про вибухи в окупованому Донецьку

Середа, 20 лютого 2019, 08:44
В ОБСЄ розповіли про вибухи в окупованому Донецьку

В Спеціальній моніторинговій місії ОБСЄ заявили, що причиною вибухів ймовірно є спрацювання вибухових пристроїв невстановленого типу.

Про це йдеться у повідомленні місії.

Зазначається, що вранці 18 лютого, близько 08:00, у непідконтрольному урядові Донецьку двоє співробітників СММ, стоячи перед місцем базування ОБСЄ на бульварі Пушкіна, почули щонайменше два вибухи орієнтовно за 100–150 метрів на південно-південний схід.

Повідомляється, що пізніше команда СММ зафіксувала в цьому районі дві свіжі вирви (діаметром близько 70 см) приблизно за 100 та 300 метрів на південь від місця базування Місії.

За даними місії, поблизу першої вирви спостерігачі помітили пошкодження дажу газорозподільчої станції, а ще за  7–8 метрів - пошкодження багатоповерхівки.

"За оцінкою СММ, пошкодження в обох зазначених місцях утворилися внаслідок спрацювання безкорпусних вибухових пристроїв (невстановленого типу)", - йдеться у повідомленні.

В ОБСЄ додали, що за спостереженнями місії, загальна безпекова ситуація в місті істотно не змінилася.

Нагадаємо:

  • 18 лютого у центрі окупованого Донецька, поблизу готелю Park Inn, де базуються спостерігачі СММ ОБСЄ, і біля адміністрації ватажка "ДНР", сталося три вибухи саморобних вибухових пристроїв.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: