Зеленський дав зрозуміти, що не повертав би Коломойському Приватбанк

Четвер, 21 лютого 2019, 12:33

Кандидат у президенти Володимир Зеленський не планує повертати націоналізований "ПриватБанк" Ігорю Коломойському в разі перемоги на виборах президента.  

Принаймні, у цьому він запевнив колишнього міністра фінансів Олександра Данилюка, написав Данилюк у Facebook.

Команда Зеленського 20 лютого повідомила, що проводить зустрічі з багатьма експертами в галузі економіки – і нещодавно була зустріч із екс-міністром фінансів Олександром Данилюком та екс-міністром економіки Айварасом Абромавічусом.

Данилюк розповів подробиці: "Звичайно, ініціював і питання націоналізації ПриватБанку і зв`язків з Коломойським. Отримав відповідь, що не для того (Зеленський) іде в президенти, аби повертати ПриватБанк".

"Сподіваюсь, це була щира відповідь. Зараз стільки серйозних викликів і можливостей, буде просто тупо і безвідповідально проміняти їх "на ковріжки". Тих, хто це робить, і так достатньо" – додав екс-міністр фінансів

Данилюк повідомив, що крім економічної тематики говорили з Зеленським про "завершення війни на сході, роботу з західними партнерами, ліквідацію впливу олігархату та оновлення державного апарату".

Екс-міністр фінансів порадив: ліквідувати СБУ й переформувати її в контррозвідку; реформувати прокуратуру; створити Службу фінансових розслідувань; змінити модель державної служби тощо.

Зазначимо, що передвиборчу кампанію шоумена й актора Володимира Зеленського пов’язують із олігархом Ігорем Коломойським.

Читайте також: Як рятували Приватбанк і що відбувалося за лаштунками

Вибори президента відбудуться 31 березня.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування