Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко розповів, ким хоче працювати після президентства

Понеділок, 25 лютого 2019, 15:06
Порошенко розповів, ким хоче працювати після президентства

Петро Порошенко заявляє, що мріє стати депутатом Європейського парламенту після того, як піде з посади президента.

Про це він сказав у понеділок на молодіжному форумі в Переяслав-Хмельницькому Київської області, передає "Інтерфакс-Україна".

"Коли мене запитують, ким я хочу працювати ... вже після президентської каденції, я кажу: для мене є одна гідна робота, про яку я мрію - бути депутатом Європейського парламенту", - заявив президент.

Пізніше до редакції УП звернувся керівник прес-служби адміністрації президента з проханням уточнити цитату, оскільки, за його словами, президент відповів інакше.

"Коли мене питають, а ким я хочу працювати, вже скільки Господь положе працювати президентом або після президентських каденції чи каденцій, я сказав: для мене є одна достойна робота, про яку я мрію, - бути депутатом Європейського Парламенту від України", - уточнили слова Порошенка в прес-службі.

Нагадаємо:

  • Про свою мрію стати депутатом Європарламенту Порошенко заявляв ще в травні 2014 року, коли був тільки кандидатом в президенти.
  • Згідно з останнім опитуванням КМІС, 26,4% українців, які визначилися, за кого голосуватимуть на виборах президента, готові підтримати шоумена Володимира Зеленського, за Порошенка збираються віддати голоси лише 18%.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування