Бойовик отримав 7 років в'язниці за підриви автомобілів СБУ та прикордонників

Середа, 27 лютого 2019, 09:52

Мешканця Луганщини, який вчинив низку терактів та незаконно зберігав військові засоби ураження, засудили до 7 років та 8 місяців позбавлення волі.

Про це повідомляє Командування об'єднаних сил у Facebook.

Зазначається, що оперативники Служби безпеки України встановили, що навесні 2015 року мешканець прикордонного населеного пункту здійснив підрив радіолокаційної станції однієї з військових частин, а також транспортних засобів, що належали співробітникам Держприкордонслужби та СБУ.

Повідомляється, що правоохоронці затримали луганського бойовика у квітні 2015 року. За даними відомства, під час обшуків за місцем його проживання виявлено три пістолети, чотири тротилові шашки загальною вагою двісті грамів, набої різного калібру, електродетонатори та вибуховий пристрій іноземного виробництва.

В ООС додали, що Старобільський райсуд визнав чоловіка винним у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 258 та ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (терористичний акт та незаконне поводження зі зброєю), та у повному обсязі задовольнив позовні вимоги потерпілих.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News