Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прем'єр-Ліга: "Динамо" та "Шахтар" розгромили своїх суперників у матчах 21 туру

Неділя, 10 березня 2019, 18:33

Київське "Динамо" та донецький "Шахтар" у матчах 21-го туру української Прем'єр-ліги здобули розгромні перемоги.

Динамівці Києва у столичному дербі забили чотири голи у ворота "Арсенал-Київ". "Арсеналівці" мали першими гольовий момент біля воріт "Динамо", але надалі забивали лише підопічні Олександра Хацкевича.

На 28-й хвилині після подачі стандарту Віктор Циганковим Денис Гармаш ударом головою відкриває рахунок в матчі - 1:0. На 36-й хвилині після пасу від Віталія Миколенка Сідклей ударом п'ятою технічно переграє воротаря "Арсеналу-Київ" - 2:0.

Через три хвилини Гармаш оформив дубль у поєдинку, переправивши м'яч у ворота після пасу від Миколи Шапаренка - 3:0.

На 45-й хвилині рахунок став вже і зовсім розгромним. Сідклей у штрафній "Арсенала" змусив порушити правила голкіпера "Арсенала", і суддя призначає пенальті. З 11-ти метрів Циганков легко переграв голкіпера - 4:0.

У другому таймі гольових моментів біля воріт обох команд майже не було. Гол престижу міг забити "Арсенал", але після удару Олександра Ковпака м'яч пролетів поруч зі штангою воріт "Динамо".

Не мав проблем у матчі з "Карпатами" і донецький "Шахтар". "Гірники" забили п'ять "сухих" голів у ворота команди зі Львова.

Вже на п'ятій хвилині "Шахтар" забиває свій перший гол. Після скидки у штрафному від Ісмаїлі Віктор Коваленко пробиває у порожній кут воріт - 1:0.

На 34-й хвилині рахунок стає вже 2:0. Після стандарту від Майкона Тарас Степаненко бив головою, а Микола Матвієнко підправив м'яча у кут воріт - 2:0. На останній хвилині першого тайму удар Майкона зі штрафного і рахунок вже 3:0.

У другому таймі донецька команда забила ще два голи, хоча моментів біля воріт "Карпат" було більше. На 64-й хвилині Коваленко ударом у верхній кут воріт робить рахунок 4:0.

На 77-й хвилині "Карпати" залишаються ще й в меншості, за другу жовту картку був вилучений Мартін Онгла. Завершив розгром "Карпат" на 79 хвилині Тайсон. Після удару бразильця м'яч зрикошетив від гравця "Карпат" і залетів у ворота.

Микола Аврамчук, для УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування