Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Синоптики обіцяють повернення снігу

Понеділок, 11 березня 2019, 13:50
Синоптики обіцяють повернення снігу

У вівторок 12 березня прохолодне повітря з північного заходу Європи охопить майже всю територію України, тому температура знизиться.

Про це у свідчить інформація Гідрометцентру, передає "Інтерфакс-Україна".  

Очікується також значне зростання атмосферного тиску і поступове ослаблення вітру.

У західних областях країни вночі та на північному сході - вдень і в північних областях прогнозується невеликий сніг, місцями із дощем.

У південній частині країни, а також у Донецькій, Луганській і Дніпропетровській областях очікується помірний мокрий сніг і дощ, удень у Приазов'ї значні опади; на решті території без істотних опадів.

 
скріншот

Вітер північно-західний (вдень у південній та східній частинах - північно-східний), 5-12 м/с, вночі на півночі Лівобережжя пориви 15-20 м/с.

Температура вночі від 1° тепла до 4° морозу до, на узбережжі морів і в Криму 2-4° тепла; удень у країні 2-7° тепла, на Закарпатті до 10°.

У Києві 12 березня вночі без істотних опадів, удень невеликий сніг із дощем. Вітер північно-західний, 5-12 м/с, Температура вночі 1-3° морозу, вдень 4-6° тепла.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії в Києві 12 березня найвища температура вдень була 15,8° у 2001 році, найнижча вночі -21,6° у 1928 році.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування