Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Україну насуваються циклон Franz і антициклон Gabi

Середа, 13 березня 2019, 10:43
На Україну насуваються циклон Franz і антициклон Gabi

У четвер на території України буде хмарно з опадами і сонячно, це пов’язано з впливом північного циклону Franz на Захід країни та антициклону Gabi на центральні області та Південь країни, де втримається суха погода.

Про це у Facebook написала синоптик Наталя Діденко.

"На сонечко завтра набіжать хмари. А точніше, не хмари, а атмосферний фронт, який підсовується із Польщі. Фронт пов`язаний із північним циклоном Franz. Тому в західних та північних областях України плюс на Вінниччині знову буде хмарно і з опадами", - повідомила вона.

 
FB Діденко

"До Сумщини опади не дійдуть. У південній частині, у більшості центральних областей та на Півдні України втримається суха погода, яку організує антициклон Gabi", - пояснила Діденко.

За словами синоптика, вітер 14 березня буде південного напрямку, 5-10 м/с, а на Заході можливі пориви до 15 м/с.

 
FB Діденко

Також Діденко повідомляє, що температура повітря у четвер становитиме вночі від 3 тепла до 3 морозу, вдень очікується +4+8 градусів, на Одещині, у Чернівецькій області та на Закарпатті до +9+11 градусів.

"У Києві у четвер сонце сховається за фронтальними хмарами, можливі невеликі опади. Найближчої ночі 0-2 градуси морозу, завтра вдень +6+8 градусів", - додала вона.

 
Укргідрометцентр

Раніше Діденко повідомляла, що 16-17 березня, та в понеділок у столиці потепліє до +12+18º градусів.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...