Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Україні спікеру Держдуми РФ порадили попросити компенсацію за сталінські табори  

П'ятниця, 15 березня 2019, 17:07

Очільник української делегації у ПАРЄ, нардеп від БПП Володимир Ар'єв, реагуючи на заяву голови Держдуми сказав, що Росія може піти далі і вимагати компенсувати їй витрати продзагонів червоної армії в часи голодомору.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Спікер російської думи хоче за допомогою європейських структур виставити Україні рахунок за перебування Криму в складі України. Думаю, варто продовжити", - написав він.

"Можна подати в міжнародний арбітраж позов на стягнення сплати за транспортні послуги з вивезення українців до Сибіру, вимагати компенсувати витрати продзагонів червоної армії в часи голодомору та заплатити за охорону в сталінських таборах", - додав нардеп.

Нагадаємо:

  • Голова Держдуми РФ В'ячеслав Володін заявив, що влада України повинна відшкодувати анексованому Криму втрати, які нібито протягом 25 років зазнав півострів від "руйнівної політики". "Через наші парламентські структури, європейські структури ми з вами візьмемо і зобов'яжемо Україну компенсувати те, що втратив Крим за ці 25 років", - заявив спікер Держдуми, підкресливши, що цим варто зайнятися невідкладно.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...