На зміну квітневому теплу йде похолодання і дощ зі снігом

Понеділок, 18 березня 2019, 11:23
На зміну квітневому теплу йде похолодання і дощ зі снігом

У вівторок в Україні похолодає, на півночі пройдуть дощі.

Про це пише 18 березня синоптик Наталка Діденко.

"19 березня в Україну прийде атмосферний фронт, який принесе дощі вздовж смуги Вінниччина-Київщина-Житомирщина-Чернігівщина, а також знизить температуру повітря у західних та північних областях України", – зазначає вона.

Поза межами цієї умовної смуги суттєві опади не передбачаються.

"Теплішим у вівторок очікується повітря на Сході, Півдні та в багатьох центральних областях, проте це вже буде не сьогоднішнє теплО, +9+14 градусів", – зазначає Діденко.

У Києві 19 березня очікується похолодання до +8+10 градусів, прийде дощ, набіжать хмари.

За даними Укргідрометцентру 20 березня вночі в більшості північних, центральних областей та на Прикарпатті невеликий дощ з мокрим снігом, на решті території, а вдень по всій країні без істотних опадів. Вітер західний, північно-західний, 5-10 м/с, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Температура вночі від 2° морозу до 3° тепла; вдень 5-10° тепла, в східних і південних областях до 13°; в Карпатах вночі та вдень 0-5° морозу.

У Києві в середу - вночі місцями невеликий дощ з мокрим снігом, вдень без опадів. Вітер західний, північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 1-3° тепла, вдень 7-9°.

"І до кінця тижня у столиці сьогоднішніх розкішних градусів не буде. Не дивно, адже це практично квітневі значення температури повітря", – каже синоптик.

Синоптик закликає у понеділок виходити на прогулянку та вповні насолодитися теплом: "купаємося у квітневому теплі, як у відпустці на морі, а завтра повертаємося додому, у березень".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування