Бойко любить сосиски і побоксувати

Середа, 20 березня 2019, 10:15

Кандидат у президенти Юрій Бойко у публічному просторі і буденному житті спокійний, виважений і консервативний чоловік з радянськими поглядами на життя.

Про це йдеться в статті "Української правди" "Стиль життя кандидатів. Гриценко на риболовлі, Ляшко з собаками, Бойко у спортивному костюмі".

"Бойко – один із найзакритіших кандидатів у президенти. Він абсолютний інтроверт.

Колишні партнери по фракції "Опозиційний блок" називають його "директором заводу" в українському парламенті, мовляв, він слабкий політик, але хороший орговик", - йдеться у статті.

Бойко прокидається о 6 ранку і влягається спати десь о 23. Кожні два дні вранці він займається боксом. Свій правий хук кандидат у президенти якось продемонстрував, коли відправив Ляшка у нокдаун просто на погоджувальній раді у ВР.

У несесійні тижні Бойко відвідує східні та південні регіони, де зустрічається з потенційним електоратом.

Зі своїми колегами кандидат у президенти стриманий, в міру культурний, але суворий.

"Юра не самозакоханий. Він мовчазний, завжди думає, що говорить. На засіданні фракції давав кожному слово, не дозволяв ніколи фамільярності. З обслуговуючим персоналом завжди на "ви", – в розмові з УП описує Бойка депутат "ОБ", який входить в групу Ріната Ахметова.

Відзначається, що Бойко харчується, як типовий радянський чоловік: на обід перше, друге і компот. Йому подають звичайні супи, котлети, гречку, рис. Бойко також має слабкість до молочних сосисок.

"У виборі алкоголю Бойко полюбляє світле пиво Warsteiner, в хорошій компанії може випити чарку горілки. Від недавнього часу опозиційний кандидат оцінив тернопільське пиво "Жигулівське", яке йому доставляють просто з заводу", - йдеться в статті.

Бойко цікавиться футболом і хокеєм. У теплу пору разом із дружиною любить прогулянки на велосипедах.

Одяг обирає простий: на роботі носить офіційний костюм, вдома – спортивне.

Відзначається, що у виборі офіційного одягу Бойко віддає перевагу люксовому італійському бренду Kiton, який, до слова, полюбляє носити і президент Росії Володимир Путін.

"У Юри взагалі немає бажання бути стильним. Він знає, що йому підходить, яка фірма краще личить, і все. Йому байдуже на моду, важливий лише статус", – додає один з членів штабу Бойка.

Читайте також: Що треба знати виборцю про Юрія Бойка 

 Вина, кава, спорт та сигарети. Стиль життя Порошенка, Тимошенко і Зеленського  

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування