Підрозділи МВС переходять на посилений режим служби

Середа, 20 березня 2019, 13:53

Голова координаційного штабу Міністерства внутрішніх справ, радник міністра Іван Стойко заявив, що з 21 березня відомство і підконтрольні йому органи - Нацполіція, Нацгвардія, Державна служба з надзвичайних ситуацій, Державна прикордонна та міграційна служби переходять на посилений режим несення служби.

Про це він сказав під час зустрічі з представниками Національного демократичного інституту з міжнародних справ в Україні, передає прес-служба міністерства.

За його словами, загалом до забезпечення безпеки виборчого процесу буде залучено понад 134 тисячі правоохоронців.

Він додав, що МВС готове до будь-якого розвитку подій під час виборів і запобігає будь-яким незаконним діям та проявам агресії.

"Тримаємо руку на пульсі. Посилено працює координаційний штаб МВС і штаби в областях. Безперебійно проводиться моніторинг оперативної ситуації. Поліцейські миттєво реагують на всі повідомлення про порушення виборчого законодавства", - сказав Стойко.

Радник міністра МВС розповів, що правоохоронці враховують всі можливі виклики, які можуть відбутися і посилено працюють над їх протидією.   

Він запевнив, що попри виявлені випадки втручання Росії у виборчий процес і можливі провокації у день виборів, правоохоронці роблять все, щоб громадяни були захищені, змогли вільно проголосувати і підрахунок голосів відбувся чесно.

Також радник міністра внутрішніх справ закликав кандидатів у президенти вести чесну боротьбу і у разі поразки не влаштовувати будь-які провокаційні заходи, які могли б сколихнути Україну.

Нагадаємо:

  • Чергові вибори президента України відбудуться 31 березня.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування