Водій маршрутки, яка збила 3 жінок, звинувачує несправні гальма

П'ятниця, 22 березня 2019, 10:42

Жінки, які постраждали від наїзду маршрутного таксі в Києві, перебувають у лікарні, двоє – у тяжкому стані.

Про це повідомляє у п’ятницю поліція Києва.

Водія автобуса затримали, з ним спілкуються слідчі. За попередньою інформацією, чоловік був тверезим.

 

Нарколог відібрав у підозрюваного біологічні зразки щоб встановити чи перебував він у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння.

У своїх показах водій зазначив, що у транспортному засобі відмовили гальма, однак цю інформацію перевірятимуть експерти, які ретельно оглядають автобус на арештмайданчику. Також буде призначена експертиза технічного стану автомобіля.

За фактом ДТП поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу.

За вчинення правопорушення передбачено до 8 років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Встановлюються причини і механізм автопригоди.

Поліція звертається до свідків аварії та особливо до людей, які на момент ДТП перебували у салоні автобуса, з проханням надати пояснення слідчим підрозділам.

Нагадаємо:

  • Вночі 21 березня в столиці біля станції метро "Дорогожичі" водій маршрутки збив трьох людей, які переходили дорогу на пішоходному переході на зелений сигнал світлофора.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування