У Харкові виявили квартири з "сотнями прописаних", поліція перевіряє

Субота, 23 березня 2019, 15:26

У Харкові представники кандидата у президенти Юлії Тимошенко виявили квартири, в яких подекуди прописано кілька сотень людей.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на дані Харківської обласної організації "ВО "Батьківщина".

За повідомленням, понад 200 осіб, зареєстрованих У Харкові на вул.Луї Пастера 320, кв. 90, виявили у списках виборців у виборчому окрузі №172, на виборчій дільниці 631572. 

Загалом виявлено три квартири, де прописано багато людей, усі - в одному районі міста, заявили у "Батьківщині".

У зв'язку з цим представники Тимошенко "мають намір перевірити списки виборців на всіх дільницях Харківської області", зазначили у партії. 

У свою чергу у відділі комунікації поліції Харківської області заявили, що повідомлення про велику кількість зареєстрованих людей у квартирах Харкова надійшло 22 березня від мешканця міста.

"Він розповів, що у квартирі на вулиці Луї Пастера та Шариковій зареєстровано багато людей. Інформація внесена до Журналу єдиного обліку Індустріального відділу поліції. За даним фактом працівники поліції проводять перевірку", - повідомили правоохоронці. 

Нагадаємо, 

  • Раніше у "Батьківщині" заявили, що кілька квартир, де прописано по кількасот виборців, виявили у Києві, зокрема у виборчому окрузі №220 виявлено 380 осіб, зареєстрованих за адресою м. Київ, вул. Бондарська, 3, кв.104 та на пр.Правди, 88Б, кв.101, де було зареєстровано 287 виборців. 

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...