У Порошенка заявили про "ознаки політичного шахрайства" у Тимошенко

Неділя, 24 березня 2019, 18:58
У Порошенка заявили про ознаки політичного шахрайства у Тимошенко

Кандидат у президенти Юлія Тимошенко та олігарх Ігор Коломойський ведуть узгоджену спільну кампанію проти кандидата Петра Порошенка, а заяви Тимошенко містять ознаки політичного шахрайства.

Про це заявили у передвиборчому штабі кандидата у президенти Петра Порошенка.

"Черговий фейк від Тимошенко - поширення нею дезінформації про нібито початок проти Порошенка кримінальних проваджень кіпрським судом та низкою європейських антикорупційних органів. ... Заява Тимошенко містить ознаки політичного шахрайства, і Юлія Володимирівна мала б вибачитися за свідоме тиражування неправди", - заявили у штабі.

У Порошенка підкреслили, що неправдивість тверджень Тимошенко спростували у Європейському бюро з питань протидії зловживанням та шахрайству (OLAF), де заявили, що не відкривали ніяких розслідувань щодо президента України. 

"Ще одним джерелом поширення фейку став інтернет-ресурс, редагований та модерований відомим чорним піарником, який свою справу прикриває репортерським статусом на каналі "1+1". Така синхронізація зусиль ще раз доводить, що Володимир Зеленський - далеко не єдиний кандидат, фігурою якого Ігорь Коломойський "ходить" на цих виборах. Так само він поставив і на Юлію Тимошенко", - йдеться у заяві штабу Порошенка.

Нагадаємо,

  • 23 березня кандидат у президенти, лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що OLAF і британській Офіс із розслідувань шахрайств відкрили справи проти чинного президента Петра Порошенка, пов'язані з корупцією.
  • У представництві ЄС в Україні у свою чергу повідомили, що Європейське бюро з питань протидії зловживанням та шахрайству (OLAF) не відкривало ніяких розслідувань щодо президента України.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування