Сніг з дощем і сильний вітер: синоптик обіцяє останню "какабеку"

Вівторок, 26 березня 2019, 11:58

У середу в Україні очікуються опади у вигляді снігу з дощем та сильний вітер.

Про це пише синоптик Наталка Діденко.

"Знову сильний вітер, мокрий сніг з дощем та похолодання вночі до +3-3, а вдень до +3+6 градусів. Лише на Сході та на південному сході України буде тепліше, +5+11 градусів, і мокрий сніг сюди не дійде, лише дощ", – зазначає синоптик.

У Києві, за словами Діденко, 27 березня – один з останніх днів, коли "можна "насолодитися" таким явищем, як какабека".

В столиці в середу буде йти мокрий сніг з дощем, очікується сильний вітер та температура повітря сягне всього +4,+5 градусів.

Водночас, за словами Діденко, з четверга погода почне вирівнюватися і вже кінець тижня засяє в Україні сонцем, синім небом і "тепла погода нарешті підфарбує у нормальні кольори наші посинілі від холоду носи та щоки".

За даними Центральної геофізичної обсерваторії в Києві 27 березня найвища температура вдень була +19,6 в 1992 році, найнижча вночі -11,5 в 1899 році, відзначає "Інтерфакс-Україна"

За даними Укргідрометцентру, в четвер вночі в Україні, крім західної частини, невеликий (в східних областях помірний) мокрий сніг, вдень по всій країні без опадів. Вітер північний, північно-західний, 7-12 м/с.

Температура вночі 0-5° морозу, в східних областях і Приазов'ї близько 0°; вдень 4-9° тепла; в Карпатах вночі 3-8 ° морозу, вдень від 3 ° морозу до 2 ° тепла.

У Києві 28 березня - вночі невеликий мокрий сніг, вдень без опадів. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 1-3° морозу, вдень 6-8° тепла.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування