Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Києві "мінували" офіс Гриценка

Вівторок, 26 березня 2019, 13:24

До київської поліції надійшло повідомлення про замінування офісу кандидата  президенти Анатолія Гриценка, правоохоронці виїхали на місце події.

Про це повідомив сам Гриценко у Facebook.

"Працюючи в Дніпрі, щойно отримав таке повідомлення з київського штабу: до нас в партійний офіс приїхали наряд патрульної поліції, а також слідча група. Повідомили, що надійшло анонімне повідомлення на тел. 102 про замінування офісу кандидата в президенти Анатолія Гриценка з вказуванням адреси вулиця Антоновича, 23-Б", - написав він.

Гриценко додав, що поліція евакуювала людей з будинку та чекає оперативну групу з кінологами для перевірки будівлі. 

 
Фото з facebook Гриценка 

У поліції Києва повідомили "Українській правді", що на місці працюють правоохоронці, і що результати перевірки озвучать незабаром.

Згодом у поліції додали, що інформація про замінування офісу Гриценка не підтвердилася.

Відзначається, що невідомий подзвонив на лінію 102 і розповів, що вчора під час розпиття алкогольних напоїв його знайомий говорив про замінування офісу Гриценка і навіть показав йому пакет із пристроєм, схожим на вибухівку.

"На місце події відразу ж виїхала слідчо-оперативна група Голосіївського управління та спеціалісти профільних служб. Проводилася евакуація осіб із приміщення та ретельна перевірка будівлі і прилеглої до неї території. Небезпечних предметів не виявили", - йдеться в повідомленні. 

 

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Правоохоронці розшукують чоловіка, який повідомив про замінування, та його товариша, який планував скоїти злочин.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування