У штабі Порошенка називають свої методи агітації світовою практикою

П'ятниця, 29 березня 2019, 10:50

Керівник виборчого штабу кандидата в президенти, чинного глави держави Петра Порошенка Віталій Ковальчук відкидає будь-які звинувачення у використанні адмінресурсу і схем потенційного підкупу виборців.

Про це він сказав в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

За його словами, у виборчій кампанії використовуються визнані в усьому демократичному світі практики.

"... а нас за це критикують опоненти, у мене це викликає посмішку... Найкращі західні політологи і консультанти постійно вчать всі політичні партії України найкращим демократичним методам взаємодії з виборцями, наприклад, збір підписів під петиціями, анкетування з актуальних проблем, громадські слухання, кампанії "від дверей до дверей", залучення волонтерів та прихильників і т.д. За логікою наших опонентів, вони вчать українське громадянське суспільство будувати "сітки" і підкуповувати виборців?! Це ж повна маячня", - сказав Ковальчук.

Він також підкреслив, що звинувачення опонентів кандидата в президенти Порошенка у використанні адмінресурсу не мають підстав.

"Що стосується звинувачень у використанні адмінресурсу та підкупу: поки що крім голослівних звинувачень нічого немає... І не буде", - додав керівник штабу.

Читайте також: МАГи і рольові ігри. Як працюють виборча "піраміда" Тимошенко і "сітка" Порошенка

Я. Ти. Він. Вона. Який "План Б" у Порошенка, Тимошенко і Зеленського

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News