Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Вибухи в Кропивницькому: один із підозрюваних намагався втекти

П'ятниця, 29 березня 2019, 12:13

У зв’язку з вибухами на автозаправці в Кропивницькому правоохоронці повідомили про підозру двом особам, один підозрюваний намагався втекти за кордон.

Про це повідомляє 29 березня прес-служба Генеральної прокуратури.

"Керівнику ТОВ "Елан-Ві" та головному інженеру цього підприємства повідомлено про підозру у порушенні правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило тяжкі наслідки, тобто за ч. 2 ст. 272 Кримінального кодексу", – йдеться в повідомленні.

Зараз прокуратура готує до суду клопотання щодо обрання підозрюваним запобіжного заходу. Слідство наполягатиме на триманні під вартою.

Правоохоронці наголошують, що інженера затримали при спробі покинути територію України. Керівник підприємства до цього часу перебуває в лікарняному закладі під охороною.

Санкція інкримінованої статті передбачає покарання до 8 років позбавлення волі.

Триває досудове розслідування.

Правоохоронні органи просять громадян, які вважають себе постраждалими від вибухів, звернутись до Кропивницького відділу Національної поліції або Кіровоградської місцевої прокуратури.

Нагадаємо:

  • 27 березня у Кропивницькому сталися вибухи на газовій автозаправці. У зв'язку з цим частина міста залишилася без електропостачання.
  • Внаслідок пожежі було травмовано четверо осіб, з них 2 співробітників ДСНС, вогонь також знищив 8 легкових і 10 вантажних автомобілів.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування