Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ООС: обстріли з забороненого озброєння, поранено військового

Неділя, 3 березня 2019, 17:30

У неділю внаслідок ворожих обстрілів на Донбасі поранено одного українського військовослужбовця.

Про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил у зведенні станом на 18:00.

Зазначається, що з початку доби противник вісім разів відкривав вогонь по позиціях українських військ, вісім разів застосувавши і озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" ворог двічі обстріляв українські позиції: з мінометів калібрів 120 та 82 мм – у районі населеного пункту Водяне та з мінометів 82-го калібру – поблизу села Гнутове.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив шість обстрілів позицій підрозділів Об'єднаних сил.

Зокрема, з мінометів калібру 120 мм стріляли поблизу населених пунктів Новозванівка, Новоолександрівка та Золоте-4; з мінометів 120-го калібру та автоматичних станкових гранатометів – біля селища Новолуганське; з мінометів 82-го калібру, озброєння бойових машин піхоти та великокаліберних кулеметів – поблизу міста Попасна; з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї – у районі населеного пункту Кримське.

"На обстріли противника наші захисники щоразу відповідали адекватним вогнем. Втрати противника уточнюються", - зазначили в прес-центрі ООС.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування