Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Напад на інкасаторів ПриватБанка: підозрюваному обрали запобіжний захід

Субота, 30 березня 2019, 09:58

Підозрюваному у розбійному нападі на автомобіль інкасаторів ПАТ "ПриватБанк" обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Як повідомив перший заступник глави Нацполіції України В'ячеслав Аброськін, відповідне рішення 29 березня ухвалив Дзержинський суд Харкова. 

За його даними, чоловіка 1978 року народження було затримано у Києві 28 березня в ході проведення спеціальних заходів. 

 
 

Затриманий перебував у міждержавному розшуку за фактом розбійного нападу на автомобіль інкасаторів "Приватбанка", що стався 21 липня 2016 року.

"У складі злочинної групи чоловік скоїв озброєний розбійний напад на автомобіль інкасаторів в селищі Куп’янськ-Вузловий Куп’янського району Харьківщини. Тоді банда заволоділа грошима в сумі 5,5 млн гривень", - зазначив Аброськін. 

Нагадаємо, 

  • 21 липня 2016 року "ПриватБанк" повідомив, що у Куп'янську Харківської області було скоєно збройний напад на інкасаторський автомобіль, в результаті якого викрадено 2,4 млн грн.
  • За даними фінустанови, гроші з авто було викрадено у банкоматних касетах, призначених для завантаження банкоматів. За інформацію про особу злочинця, яка допоможе швидше розкрити злочин, обіцяли виплатити винагороду у розмірі 100 тис. грн.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування