Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Колишнього віце-президента США Байдена звинуватили у "принизливих" дотиках

Неділя, 31 березня 2019, 01:08

Колишня членкиня асамблеї штату Невада Люсі Флорес, яка представляла Демократичну партію, звинуватила екс-віце-президента США Джо Байдена у небажаних дотиках і поцілунку під час її передвиборчої кампанії 2014 року.

Про це вона написала у матеріалі для видання The Cut.

За її словами, Байден приїхав у Лас-Вегас підтримати її висунення на посаду віце-губернатора Невади.

Люсі Флорес згадує, що перед виходом на сцену він поклав їй ззаду руки на плечі, понюхав її волосся і поцілував в голову, чим "шокував" і "збентежив" її.

"Навіть якщо його дії не були насильством і не мали сексуального підтексту, це було принизливо і нешанобливо", - написала Флорес.

За її словами, вона вирішила розповісти про те, що сталося, тому, що проблема дивної поведінки Байдена щодо жінок не обговорюється у контексті його можливого висунення в президенти США, хоча і неодноразово висвітлювалася в ЗМІ.

Представник Байдена заявив, що колишній віце-президент не пам'ятає описаного Люсі Флорес, але визнає її право ділитися своїми спогадами.

За даними RedClear Politics, Джо Байден лідирує в опитуваннях серед потенційних кандидатів в президенти США від демократів, хоча офіційно ще не оголосив про своє висунення.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування