В Україні працюють усі виборчі дільниці - ЦВК

Неділя, 31 березня 2019, 15:37

Станом на день неділі в Україні функціонують всі виборчі дільниці на виборах президента країни.

Про це повідомив заступник глави Центральної виборчої комісії Олег Конопольський в ході брифінгу в ЦВК, передає "Інтерфакс-Україна".

Заступник голови ЦВК зазначив, що одна з проблемних дільниць в Ізмаїлі (Одеська обл.), яка не відкривалася більше 5 годин, вже отримала надруковані бюлетені і працює.

Конопольський також повідомив, що окружна комісія територіального округу №143 звернулася до ЦВК з проханням підтвердити законність проведеного голосування на одній з дільниць, де виявили неправильну печатку.

Пізніше прес-служба ЦВК повідомила, що на засіданні в неділю надала дозвіл дільничній виборчій комісії та окружній виборчій комісії територіального округу № 143 для забезпечення проведення голосування, підрахунку голосів виборців на цій виборчій дільниці використовувати та враховувати, як виняток, раніше виготовлену та передану окружною виборчою комісією ТВО №143 печатку.

Також комісія вирішила, що у випадку призначення повторного голосування на чергових виборах президента така печатка не використовуватиметься і підлягатиме поверненню окружній виборчій комісії ТВО №143 для знищення.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування