У Краматорську в авто знайшли "бюлетені" з відмітками за Тимошенко

Неділя, 31 березня 2019, 19:13

У Краматорську поліцейські вилучили в салоні автомобіля "Ауді 6" кілька сотень ксерокопій бюлетенів з відмітками за кандидата в президенти Юлію Тимошенко.

Про це повідомляє поліція Донеччини, не називаючи імені кандидата.

Зазначається, що близько 13.30 до Краматорського відділу поліції надійшло анонімне повідомлення про те, що припаркований у центрі міста автомобіль замінований.

"Факт замінування не підтвердився, але при перевірці правоохоронці виявили пакет бюлетенів, які мали явні ознаки підробки та були вже заповнені на користь одного з кандидатів у президенти. Поліція перевіряє походження документів та встановлює їх власника. Подію кваліфіковано за ст. 158 Кримінального кодексу України (фальсифікація виборчих документів)", - йдеться в повідомленні.

Водночас у прес-службі "Батьківщини" назвали вказану ситуацію провокацією влади.

"У неділю, 31 березня, поліція Донеччини за анонімним дзвінком виявила покинутий автомобіль на єврономерах, у салоні якого було знайдено 563 виборчих бюлетені із позначками навпроти кандидата Тимошенко Юлії Володимирівни. Зрозуміло, що це є черговою провокацією штабу чинного президента", - заявили в партії.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування