Гриценко: Я за жодних умов не проголосую за Порошенка

Неділя, 31 березня 2019, 20:38
Гриценко: Я за жодних умов не проголосую за Порошенка

Очільник "Громадянської позиції" Анатолій Гриценко заявив, що за жодних умов не підтримає у другому турі президентських виборів чинного главу держави Петра Порошенка.

Про це Гриценко сказав після оголошення попередніх результатів Національного екзит-полу.

"Я не хочу ще 5 років обману і мародерства і тому, за жодних умов, я не підтримаю і не проголосую за Порошенка Петра Олексійовича. Я його добре знаю", - озвучив Гриценко свою особисту думку.

"Я не можу так само закликати голосувати чи не голосувати за Володимира Зеленського . Я його просто не знаю, як не знає його ще країна",  - додав він.

За його словами, тепер "Громадянська позиція" сконцентрується на парламентських виборах для формування нового уряду.

Також Гриценко сказав, що на новообраному главі держави буде величезна відповідальність, також величезна відповідальність на людях, які голосуватимуть.

Він вважає, що виборці, які підтримали його 31 березня, – це "розумні, освічені, добре поінформовані люди з активною позицією", які зроблять свій вибір 21 квітня.

Нагадаємо: 

  • За результатами Національного екзит-полу станом на 18.00, за Гриценка проголосувало 7,1% виборців. Серед 39 кандидатів він став п’ятим.
  • Згідно з попередніми результатами, у другий тур президентських виборів пройшов Володимир Зеленський (30,4% голосів) і Петро Порошенко (17,8% голосів).

Альона Мазуренко, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News